Handout PSA

Alles wat je over PSA wilt weten. Nu in een handige handout.
PSA werkt bij stress, reset jezelf op drie niveau’s hoofd, lijf en hart. In drie eenvoudige stappen. PSA, voor iedereen.

Nodig Ron uit voor een PSA sessie thuis. Organiseer een soiree met minimaal 6 deelnemers en nodig Ron uit. Het is altijd gratis maar nooit voor niets. Doe wat velen al voor je deden, ont-stress met PSA. Stap in de relaxte wereld van PSA.

Seven

George Miller schreef in 1956 een fameus artikel: "The magical number seven, plus or minus two" (Psychological Review).

Mensen zijn in één opzicht tamelijk gelijk, bewees Miller, want het korte termijn geheugen van veruit de meeste mensen houdt kortstondig zeven elementen vast.

Uitschieters halen er negen, mensen met een minder goed geheugen halen er vijf of zes.
Uit Millers proeven en die van vele anderen bleek dat het maar weinig uitmaakt wat je het korte termijn geheugen voorschotelt.

De hersenen hebben gewoon iets met zeven, of je ze nu cijfers, letters, woorden of voorwerpen aanbiedt!

De vraag is niet wat kan je ermee maar wat doe je ermee!

Marja

Inzicht in het bestaan en de werking van Universele Wetten en de Gulden snede. Schrijster Marja de Vries.
''De hele olifant in beeld'' is een synthese van de gemeenschappelijke inzichten van vele verschillende wijsheidstradities in de werking van de Universele Wetten en de Gulden Snede en de recente baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen die met deze eeuwenoude inzichten overeenstemmen.

Hierdoor wordt in feite een geheel nieuw wereldbeeld zichtbaar en wordt het mogelijk om te begrijpen wat er nodig is om de balans te herstellen, zowel in onszelf als wereldwijd.

Omdat deze wetmatigheden een universeel karakter hebben, zijn ze van toepassing op alle aspecten van ons individuele en maatschappelijke leven.
Ze kunnen dan ook gebruikt worden als uitgangspunt bij alle persoonlijke en maatschappelijke vernieuwingen, die tot doel hebben meer in harmonie te zijn met onszelf en met het grotere geheel.
Een geheel nieuw en samenhangend wereldbeeld wordt zichtbaar.

DAPD

Met de film op deze site, krijg je een indruk van de wekzaamheden van de DAPD. Een bijzondere groep mensen die zich belangeloos inzet voor deze kleine helden.
Ron heeft zijn hart verbonden aan het creëren van klein geluk voor deze dappere strijders.
Zo kunnen ze toch nog even, heel even hun droom leven.
Voordat de feitelijkheid van de werkelijkheid weer roept.

Basistraining PSA

Als je de basistraining PSA gedaan heb en het certificaat hebt. Dan kan je de stap te nemen. Samen, met een ander, veilig, aan de slag.
De handout BASISTRANING PSA helpt je door het PSA proces. hiermee maak je de eerste stappen.

De ondersteunende muziek, PSA 4Hz OM XL.m4a, alleen voor een sessie, in een veilige setting, gebruiken. Verzoek voor toezending doen!

Wil je coach worden doe dan de coachopleiding. Naast het gevolgd hebben van de basistraining is er geen andere vooropleiding verplicht. Immers iedereen werkt al met het natuurlijke systeem, deze training maakt je weer bewust van je onbewuste processen.

Muziek PSA

De klanken zullen je helpen in het PSA proces. Let op: de muziek zorgt voor diepe ontspanning, dus alleen gebruiken voor een sessie.
Gezien de grootte wordt het bestand toegestuurd met WETRANSFER.

Vooronderstel-

lingen NLP



NLP heeft een aantal aannames, oftewel uitgangspunten. Je kunt ze het beste zien als een aantal basisprincipes die je automatisch toepast en respecteert als je met NLP bezig bent.
Wat zijn deze 16 NLP vooronderstellingen volgens Ron?

Gedichten

Deze, loep zuivere, gedichten raken.
Stuk voor stuk parels, met diepgang.