Dutch American Police Department

(DAPD)

Juf Astrid van de kleuterschool vroeg aan de kinderen wat ze wilde worden, later als ze groot waren. Ik weet nog dat jongens graag piloot, brandweerman of politieagent wilden worden de meisjes wilden graag juf, verpleegster of prinses worden.

Toen was het leven nog eenvoudig, toch?

Dat is het nog steeds. De wens wat de jongens en meisjes willen worden is vandaag de dag hetzelfde, volgens recent onderzoek.

Maar stel je krijg op jonge leeftijd een ernstige ziekte of je wordt geboren met een beperking.

Waar blijft dan je droom?

Als je niet weet of je morgen haalt, maakt de droom plaats voor de feitelijkheid van de werkelijkheid...

De DAPD maakt dromen weer waar voor deze kleine dappere helden.

Even, heel even, leven zij zelfs hun droom als echte politieagent of als princes.

Durf je droom te leven, zij maken het waar!


Samen Sterk voor Kinderen

Stichting Dutch American Police Department® (DAPD) zet zich volledig in voor kinderen met een chronische ziekte en/of (verstandelijke) beperking. Wij doen dit met behulp van Amerikaanse Politie- en andere bijzondere voertuigen. De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en heeft geen betaalde krachten.

Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk kinderen uit de doelgroep een fantastische ervaring te bezorgen die hen kan helpen hun ziekte of handicap even te vergeten door ze lekker kind te laten zijn. Zodat zij hun strijd weer wat positiever en energieker kunnen voortzetten.


Ron zet zich graag in voor de glimlach van deze dappere helden. Hiermee draagt hij bij aan zijn glimlach en de glimlach op aarde.